Verre reizen

Droom jij er ook van om een verre reis te maken? De wereld te ontdekken en naar plaatsen te gaan die zo uit een brochure lijken te komen? Deze droom wordt werkelijkheid met het boeken van een verre reis. Welke landen of continenten je ook wilt bezoeken, er zijn volop reis mogelijkheden en het aanbod... lees meer

Droom jij er ook van om een verre reis te maken? De wereld te ontdekken en naar plaatsen te gaan die zo uit een brochure lijken te komen? Deze droom wordt werkelijkheid met het boeken van een verre reis. Welke landen of continenten je ook wilt bezoeken, er zijn volop reis mogelijkheden en het aanbod voor lange of korte reizen naar verre bestemmingen is eindeloos!

Met zoveel landen te verkennen, is het moeilijk om te bepalen waar te beginnen. AustraliŽ of Nieuw-Zeeland met adembenemende landschappen en populaire outdoor activiteiten? Kies je voor een onvergetelijke safari in Afrika? Of reis je liever naar het grootste continent ter wereld? De landen in AziŽ zijn over het algemeen goed betaalbaar en AziŽ heeft een fascinerende aantrekkingskracht.

Bezoek een van de fantastische landen in Zuid-Amerika voor bijvoorbeeld de hoogste waterval ter wereld, de grootste rivier, de langste bergketen, het grootste regenwoud en ís werelds meest zuidelijke stad. Ontdek in Midden-Amerika de Mayacultuur en geniet tijdens een rondreis van actieve vulkanen en tropische regenwouden. Het Caribisch gebied is gewoonweg een paradijs voor vakantiegangers. Een stuk westerser zijn Canada en de Verenigde Staten. Een prachtige natuur, geweldige grote steden en niet te vergeten de themaparken in Orlando.

Individuele rondreizen
Ben je geÔnteresseerd in een individuele verre reis? Er is een groot aantal online reisbureaus gespecialiseerd in individuele en op maat gemaakte reizen. Deze online reisorganisaties kunnen je helpen om (een deel van) je verre reis te regelen. Ook kun je een geheel verzorgde reis (pakketreis), die op de site van de touroperators worden aangeboden als voorbeeld gebruiken, desgewenst aanpassen en boeken.

Bouwstenen
Met bouwstenen, korte individuele reizen van meestal drie of vier dagen, stel je je eigen reis samen. Elke bouwsteen bestaat uit kleinschalige en knusse overnachtingen en een excursie. Deze excursies zijn inclusief. Verschillende bouwstenen zijn ook nog eens gemakkelijk te combineren.

Groepsrondreizen
Reis je liever in groepsverband? Dan zijn er de groepsreizen of groepsrondreizen. Je reist veel en verandert regelmatig van accommodatie tijdens de reis. Je kunt veel van het land zien en je hebt altijd een reisbegeleider in de buurt. Voor de avontuurlijk ingestelde families en ťťnoudergezinnen zijn er vaak speciale familievakanties.

Singlereizen
Als je single bent kun je ook deelnemen aan een singlereis naar een verre bestemming. Touroperators bieden een gevarieerd aanbod van reizen speciaal voor singles en alleenstaanden.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende
1
Cuba Hoogtepunten Familiereis: Zeg hola tegen Cuba
Maak tijdens deze familievakantie kennis met de mooiste hoogtepunten van West-Cuba tijdens deze complete, scherp geprijsde rondreis. Tijdens deze rondreis door Cuba maak je...
v.a.
€ 34
2
Startpakket Johannesburg & Hazyview
Tijdens dit 4-daagse startpakket bezoekt u Johannesburg en Hazyview.
v.a.
€ 150
3
Startpakket Kaapstad & Stellenbosch
Tijdens dit 5-daagse startpakket bezoekt u Kaapstad en Stellenbosch.
v.a.
€ 195
4
Cairo
v.a.
€ 259
5
Dubai
v.a.
€ 365
6
New York
v.a.
€ 368
7
Boston
v.a.
€ 399
8
Delhi
v.a.
€ 400
9
Miami
v.a.
€ 405
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende